Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Aankleedkussens

Door Martha Smulders op 0 april 2019

Jonge ouders moeten voor hun kleine spruit heel wat in huis halen. Een muziekmobiel is een leuk gadget dat baby’s en peuters op een aangename manier bezighoudt en kun je beschouwen als een eerste stuk uit de hele speelgoedcollectie van je kindje. Naast speelgoed moeten jonge ouders echter ook noodzakelijke babyartikelen in huis halen. Een van deze artikelen is een aankleedkussen. Met een aankleedkussen kun je je kleintje op een veilige en comfortabele manier wassen, verschonen en aankleden.

Een van de belangrijkste eigenschappen voor de veiligheid van je baby en peuter zijn de opstaande randen van een aankleedkussen. Deze zorgen er immers voor dat kleintjes die het niet zo leuk vinden om stil te liggen tijdens het wassen of het verschonen minder kans hebben om van het aankleedkussen af te rollen. Een ander heel belangrijk aspect voor het comfort van je kindje is de vulling van het aankleedkussen. Wil je daar meer over te weten komen, breng dan eens een bezoekje aan de website www.aankleedkussen.net. Op deze site vind je alle mogelijk informatie over aankleedkussens en kom je te weten welke de beste aankleedkussens van 2018 en 2019 zijn. Wij lichten alvast graag een tipje van de sluier op met de onderstaande beschrijvingen van twee populaire aankleedkussens:

Bébé-Jou Aankleedkussen – Wit

Het Bébé-Jou aankleedkussen is een eenvoudig aankleedkussen dat aan alle veiligheids- en comfortnormen voldoet. De buitenkant van dit aankleedkussen bestaat uit plastic. Het voordeel hiervan is dat je dit makkelijk kunt schoonmaken, het nadeel is dat dit wat glibberig kan worden als je je kleintje erop wast. Er zijn echter tal van aankleedkussenhoezen verkrijgbaar voor dit aankleedkussen zodat je kleintje ook tijdens het wassen veilig en lekker zacht ligt. De binnenkant van het Bébé-Jou aankleedkussen bestaat uit hoog elastisch PU comfortschuim. Dit materiaal heeft drukverlagende eigenschappen waardoor je baby of peuter heel comfortabel ligt. Je haalt dit aankleedkussen in huis voor de zachte prijs van 23,95 euro.

Steff Aankleedkussen 70 x 50 cm bruin taupe

Het Steff Aankleedkussen heeft een bijzonder ruime maatvoering en is dan ook zowel prima geschikt voor kleine baby’s als flink uit de kluiten gewassen peuters. De opstaande randen van dit aankleedkussen zijn iets minder hoog dan deze van de meeste aankleedkussens maar bieden toch voldoende veiligheid. De grote voordelen van dit aankleedkussen zijn dat het bijzonder licht is en dat je het makkelijk kunt oprollen. Een ideaal aankleedkussen dus om met je mee te nemen. Dit aankleedkussen heeft een heel goede prijs/kwaliteitsverhouding. Voor dit comfortabele aankleedkussen betaal je net geen 19 euro.

Tot slot

Je kleintje wassen, verschonen en aankleden op een aankleedkussen is niet alleen voor jou veel makkelijker, maar ook veel veiliger en comfortabeler voor je kleintje. Door een bezoekje te brengen aan de site www.aankleedkussen.net vind je beslist een aankleedkussen dat perfect bij jou en je kindje past.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.