Je bent hier: Beste muziekmobielen » Algemeen » Flessenwarmers

Flessenwarmers

Met een muziekmobieltje boven een wiegje of een box hoeft je kleintje zich geen moment te vervelen. Zo’n muziekmobieltje zorgt er niet alleen voor dat je kindje zich kan bezighouden, maar het zachte muziekje en de ronddraaiende figuurtjes brengen het ook op een aangename manier naar dromenland. Wanneer je baby of peuter na zijn dutje wakker wordt zal zijn buikje hoogstwaarschijnlijk flink knorren en wilt het op zijn wenken bediend worden. Met een flessenwarmer warm je in geen tijd zijn flesje melk of potje babyvoeding op zodat je dreumes niet al te lang hoeft te wachten op zijn maaltijd.

Flessenwarmers bestaan in heel wat uitvoeringen en prijsklassen. Sommige flessenwarmers hebben een ingebouwde steriliseerfunctie, andere modellen zijn heel wat eenvoudiger en warmen flesjes en potjes babyvoeding op volgens het principe van een thermosfles. Wat alle flessenwarmers gemeen hebben is dat ze flesjes bereide melk, flesjes moedermelk of potjes babyvoeding geleidelijk aan – en dus veilig – opwarmen waardoor alle voedingsstoffen behouden blijven. Ook interessant is dat een flessenwarmer de maaltijd van je kleintje automatisch opwarmt, zodat jij je handen vrij hebt om je kleine spruit te troosten, te verschonen of andere kleertjes aan te trekken. Een flessenwarmer is een bijzonder handig toestel om in huis te hebben en onmisbaar voor drukbezette mama’s of papa’s.

De Alecto BW-80 Flessenwarmer | Geschikt voor fles- en potvoeding voor thuis en in de auto

Alecto BW-80 - Fles- en Babyvoedingverwarmer De Alecto BW-80 Flessenwarmer | Geschikt voor fles- en potvoeding voor thuis en in de auto is een heel veelzijdige flessenwarmer. Je kunt er zowel flesjes melk als potjes babyvoeding mee opwarmen en je kunt er flessen, spenen en fopspenen mee steriliseren. Deze handige flessenwarmer is bovendien heel makkelijk in gebruik: je vult de flessenwarmer met water, je plaatst er het flesje melk of het potje babyvoeding in en je stelt de juiste temperatuur in. Als het LED-lampje gaat branden is de maaltijd van je kleintje klaar.

B-bottle Warmer Flower

B-bottle flessenwarmer De B-bottle Warmer Flower is niet alleen een heel handig toestel, het ziet er ook heel mooi uit. Het is een flessenwarmer die op stoom werkt en een flesje melk in ongeveer 3 minuten op de juiste temperatuur brengt. Ook potjes babyvoeding warm je makkelijk en snel op in deze flessenwarmer. Als de maaltijd van je kleintje op de juiste temperatuur is, geeft de B-bottle Warmer Flower je een seintje.

Tot slot

Wil je meer te weten komen over flessenwarmers en hoe deze werken? Neem dan een kijkje op www.flessenwarmer.net. Je vindt er niet alleen een schat aan informatie over flessenwarmers maar je kunt er ook de ervaringen van andere ouders met bepaalde flessenwarmers op nalezen.

Leave a Comment