Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Nyana Stoica op Unsplash

Goedkope muziekmobielen

Door Martha Smulders op 4 juli 2018

Een zacht muziekje en leuke figuurtjes die in het rond draaien: een muziekmobiel is het ideale toestel om baby’s mee bezig te houden en peuters zachtjes naar dromenland te laten vertrekken. Sommige ouders zouden er hun hele fortuin voor over hebben om te kunnen genieten van de rust in huis. Toch hoeft deze sereniteit helemaal niet duur te zijn. Muziekmobielen bestaan in verschillende uitvoeringen en verschillende prijsklassen. Heeft u geen zin om hieraan veel geld te besteden, dan doet een goedkope muziekmobiel zijn werk even goed als een duur exemplaar. Om jullie te helpen een keuze te maken voor een leuke, goedkope muziekmobiel laat ik jullie graag kennis maken met enkele muziekmobielen waar je net geen 30 euro voor betaalt. Baby’s en peuters maakt het helemaal niet uit of een muziekmobiel goedkoop of duur is en voor ouders is een goedkoper exemplaar uiteraard interessant. Een iets goedkopere muziekmobiel is natuurlijk ook altijd een prima geboortecadeautje.

Tiamo – Muziekmobiel Uil

De Tiamo- muziekmobiel uil heeft als thema – hoe kan het ook anders – schattige uiltjes die op een zacht muziekje in het rond draaien. Deze muziekmobiel is  geschikt voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Met het handige bevestigingssysteem monteer je deze muziekmobiel makkelijk op elk bedje, elke wieg of elke box. De muziekmobiel zelf is vervaardigd uit kunststof, de uiltjes zijn uitgevoerd in een zachte, pluizige stof. Je betaalt voor de Tiamo muziekmobiel net geen 20 euro.

Hello Little One Muziekmobiel

De Hello Little One muziekmobiel beschikt over verschillende figuurtjes zodat je kleintje er nooit op uitgekeken raakt. Op de tonen van een rustgevend muziekje draaien een sterretje, een slakje, een balletje en een girafje vrolijk in het rond. De zachte kleuren van deze goedkope muziekmobiel dragen bij aan een hemelse rust. Gemiddeld kost deze muziekmobiel 20 euro.

Nijntje Gebreid Muziekmobiel – Grijs

Nijntje is al jaren een begrip in de wereld van kinderartikelen. De Nijntje muziekmobiel is dan ook een favoriet onder de muziekmobielen. Deze muziekmobiel is tegelijkertijd eenvoudig en toch bijzonder. Het frame is gemaakt uit kunststof en kan je makkelijk bevestigen. Bij deze muziekmobiel draaien twee Nijntjes, een balletje en een sterretje in het rond op de tonen van Für Elise. Deze muziekmobiel is iets duurder dan de twee vorige maar met net geen 30 euro toch een van de goedkopere exemplaren.

Conclusie

Een doeltreffend muziekmobieltje hoeft helemaal niet duur te zijn. Ook goedkope muziekmobielen kunnen je kleintje perfect bezig houden.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.