Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Muziekmobiel aanbieding

Door Martha Smulders op 6 september 2017

Muziekmobielen vind je in heel wat verschillende uitvoeringen. Er zijn heel eenvoudige en goedkope modellen op de markt, maar er zijn ook muziekmobielen verkrijgbaar die over heel wat bijkomende opties beschikken.

Aanbiedingen van muziekmobielen

De prijs van de muziekmobiel zal uiteraard afhangen van de verschillende mogelijkheden. Voor een muziekmobiel met een projectiefunctie of een muziekmobiel met een ingebouwd nachtlampje zal de prijs een stuk hoger liggen dan voor een muziekmobiel met enkel ronddraaiende figuurtjes en een muziekje. Een muziekmobiel op de kop kunnen tikken aan een voordelige prijs is natuurlijk altijd leuk. Daarom zijn wij op zoek gegaan naar twee mobielen in de aanbieding.

Tiny Love Sweet Island Dreams – Mobiel

De eerste muziekmobiel die vaker in de aanbieding is de Tiny Love Sweet Island Dreams. Het is een 3-in-1 muziekmobiel waar je kindje jarenlang plezier zal aan beleven. Deze muziekmobiel heeft naast drie bijzonder kleurrijke figuurtjes die vrolijk in het ronddraaien, ook een nachtlampje. Met de afstandsbediening kan je deze muziekmobiel makkelijk bedienen, zodat je niet te dichtbij hoeft te komen als je kleintje naar dromenland vertrokken is. De normale prijs voor deze muziekmobiel met 3 verschillende functies (een draaifunctie, een muziekfunctie en een nachtlampje) is 69,99 euro. Helemaal niet zo goedkoop dus, maar je krijgt er wel een muziekmobiel voor waar je kleintje lange tijd heel wat plezier zal aan beleven.

Chicco Mobiel Magic Star

Een andere muziekmobiel die je op dit ogenblik tegen een heel scherpe prijs kan kopen is de Chicco Mobiel Magic Star. Deze muziekmobiel is zowel in een roze als in een blauwe uitvoering beschikbaar en zal dus zowel op een schattige meisjeskamer als op een stoere jongenskamer heel leuk staan. Ook deze muziekmobiel beschikt over verschillende functies. Uiteraard is deze uitgerust met schattige figuurtjes en daarnaast beschikt deze muziekmobiel over verschillende muziekjes en over een uniek projectiesysteem dat lichtgevende figuurtjes op het plafond en de muren projecteert. Ondanks de vele functies, valt de prijs van deze muziekmobiel toch reuze mee. De richtprijs van de Chicco Mobiel Magic Star is net geen 60 euro.

Conclusie

Eventjes verschillende winkels bezoeken of het internet afspeuren op zoek naar muziekmobielen in de aanbieding kan jou verschillende euro’s besparen. Leuk meegenomen, toch?

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.