Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Manuel Schinner op Unsplash

Muziekmobiel in de aanbieding kopen

Door Martha Smulders op 0 augustus 2018

Een rustig muziekje op de achtergrond en vrolijke figuurtjes die met de muziek meedraaien; een droom voor elke baby die zich verveelt en elke kleuter die maar moeilijk de slaap kan vatten. Een muziekmobiel brengt je kleintje zowel in vervoering als naar dromenland.

Muziekmobielen bestaan in werkelijk alle uitvoeringen en prijsklassen. Er zijn bijzonder felgekleurde exemplaren op de markt, maar ze bestaan net zo goed in zachte pasteltinten. De prijzen van muziekmobielen variëren van iets meer dan tien euro tot zestig euro en zelfs meer. Kortom: er is voor elk wat wils. Wat alle muziekmobielen gemeen hebben is dat ze leuke gadgets zijn waarmee je kan voorkomen dat je baby’tje zich gaat vervelen in zijn bedje, zijn wiegje of zijn box en dat je peuter altijd wat heeft om zich mee bezig te houden. Het rustige muziekje waarover de meeste muziekmobielen beschikken zorgt er bovendien voor dat je kleine spruit er rustig van wordt.

Op zoek naar een mooi en leuk exemplaar? Zoek dan zeker eens op het internet naar een muziekmobiel in de aanbieding. Vind je volgende twee muziekmobielen in de aanbieding, aarzel dan vooral niet om een van deze aan te kopen. Je zult er vast en zeker tevreden over zijn.

Tiny Love Magische Nacht

De 3-in-1 muziekmobiel Tiny Love Magische Nacht beschikt over een draai- en muziekfunctie, een projectfunctie en kun je ook als gewoon nachtlampje gebruiken. Een heel veelzijdig toestel dus en dat merk je ook aan de prijs. Staat deze muziekmobiel in de aanbieding, ga er dan meteen voor. Drie vrolijke figuurtjes in verschillende kleuren draaien in het rond op maar liefst 9 verschillende melodietjes. Net zoals de muziekmobiel zelf zijn ook de drie figuurtjes – een koe, een aap en een uil – gemaakt uit kunststof. Makkelijk schoon te maken dus!

Tiny Love Mobiel Mooie Eilanddromen

Muziekmobielen van Tiny Love zijn niet goedkoop, zo betaal je voor de Tiny Love Mooie Elanddromen muziekmobiel normaal om en bij de zestig euro. Heel interessant dus om deze in de aanbieding op de kop te tikken. Het is een heel leuke en vrolijke muziekmobiel met een safarithema.

Tot slot

Een muziekmobieltje is leuk om zelf te kopen, maar nog leuker is het als je het iemand cadeau kunt geven. Het is een veelzijdig geboortegeschenk; het ziet er niet alleen leuk uit, maar is ook bijzonder nuttig. Heel interessant dus om een muziekmobieltje als cadeautje in de aanbieding te kopen.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.