Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Colin Maynard op Unsplash

Muziekmobiel – ervaringen

Door Martha Smulders op 6 mei 2019

Een muziekmobiel gaat bij baby’s niet alleen verveling tegen, maar heeft ook een invloed op de ontwikkeling van zo’n kleintje. Het muziekje van een muziekmobiel kan de gemoedstoestand van je baby beïnvloeden en de figuurtjes die in het rond draaien stimuleert de reflexen.

Een muziekmobiel is niet alleen leuk om zelf te kopen voor je baby, maar is ook het ideale geboortegeschenk. Ze bestaan in allerlei uitvoeringen, van heel eenvoudige modellen tot toestellen met heel wat snufjes. Ben je op zoek naar een muziekmobiel voor je eigen baby of naar eentje om als kraamgeschenk te geven, dan kunnen de ervaringen van andere ouders je helpen een keuze te maken.

Tiny Love – muziekmobiel – Magic Night

  • De Tiny Love muziekmobiel Magic Night is prachtig. Je kunt er een nachtlamp van maken met sterrenhemel, of projector op plafond met verschillende figuurtjes en je kunt ook de popjes laten draaien.
  • Deze muziekmobiel is een echte aanrader en is zijn prijs helemaal waard.
  • Top! Makkelijk te bevestigen en erg gebruiksvriendelijk. Erg mooie heldere, felle kleuren en veel variatie van muziekjes, verstelbare volume ook erg fijn!

Chicco Mobiel Magic Star – Roze

  • Hartstikke leuke muziekmobiel om te zien.
  • De Chicco Mobiel Magic Star is in zijn geheel een fantastisch ding! Helaas, verbruikt deze veel batterijen.
  • Muziek is rustgevend, het licht tegen het plafond is mooi en de uitstraling heel erg modern. Plus een afstandsbediening hoe handig is dat!

Tiny Love Soothe’n Groove Mobile Princess

  • Heel leuk en mooie muziekmobiel! De Tiny Love Soothe’n Groove Mobile Princess is wat prijzig maar absoluut waard.
  • Door de ronddraaiende figuurtjes trekt het de aandacht van je kindje. Veel melodietjes en als je kindje ouder wordt kan ze het ook nog gebruiken.
  • Het is een prachtig product waar vele mogelijkheden op zitten.

Tot slot

Een muziekmobieltje is een leuk geschenk, zowel om te geven als te krijgen. Baby’s zullen er urenlang plezier aan beleven en het rustige muziekje zal hen zachtjes naar dromenland voeren.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.