Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door zaya odeesho op Unsplash

Muziekmobiel goedkoop

Door Martha Smulders op 1 september 2017

Een muziekmobiel hoeft helemaal niet duur te zijn. Uiteraard zal je voor een muziekmobiel met allerlei snufjes, zoals bijvoorbeeld een afstandsbediening, een projectiefunctie of een nachtlampje, meer betalen dan voor een eenvoudige muziekmobiel. Als je echter op zoek bent naar een muziekmobiel die je alleen op een bedje, een box of een wiegje plaatst om je kleintje bezig te houden en rustig in slaap te laten vallen, dan hoef je echt niet diep in je portemonnee te tasten.

Muziekmobielen hoeven niet duur te zijn

Prijzen van muziekmobielen durven nog weleens uiteenlopen. Veel hangt af van de verschillende functies waarover de muziekmobiel beschikt. Ook voor muziekmobielen van de bekende merken betaal je meer dan voor toestellen van een minder bekende fabrikant.

Nijntje – Muziekmobiel – Gebreid – Blauw

Voor net geen 30 euro haal je al een muziekmobiel van Nijntje in huis. Zoals de naam al doet vermoeden staat deze muziekmobiel helemaal in het teken van dit schattige konijntje. De Nijntje-muziekmobiel is verkrijbaar in het roze, het blauw, het grijs en het mintgroen. Het is een vrij eenvoudige muziekmobiel waarbij 4 schattige Nijntjes-figuren zachtjes in het rond draaien op de tonen van Fur Elise. Deze muziekmobiel heeft geen andere functies zoals een lichtje of een projectiesysteem, maar voor deze zachte prijs kan je dit ook niet verwachten.

Tiny Love Take Along Princess

De Tiny Love Take Along Princess is een behoorlijk stevige muziekmobiel, klein van formaat en bijzonder kleurrijk. Deze muziekmobiel werd zo ontworpen dat je deze makkelijk overal kan meenemen. Op reis, op bezoek bij oma en opa, een dagje uit met de wagen: geen probleem! Deze muziekmobiel kan je door zijn handige bevestigingssysteem vrijwel overal op monteren. Veel snufjes hoef je van deze muziekmobiel niet te verwachten, maar toch is dit een heel populair toestel. Voor om en bij de 40 euro kan je kleintje genieten van kleurrijk entertainment.

Conclusie

Als je niet al te veel geld wilt uitgeven aan een muziekmobiel, denk dan goed na over wat jij belangrijk vindt. Vind je het niet nodig dat een muziekmobiel over allerlei technische snufjes beschikt, hou het dan bij een eenvoudiger model. Hiervoor betaal je een stuk minder.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.