Je bent hier: Beste muziekmobielen » Algemeen » Muziekmobiel in het Engels

Muziekmobiel in het Engels

In het Engels wordt een muziekmobiel een ‘nursery mobile’, een ‘crib mobile’ of een ‘musical mobile’ genoemd. Een van de meest bekende ontwikkelaars van baby- en kinderproducten is het Engelse merk Tiny Love. Dit bedrijf werd opgericht in 1991 en sleepte sindsdien al verschillende prijzen in de wacht met hun educatief verantwoorde, praktische en qua design prachtige producten.

Bij de ontwikkeling van hun producten staan niet alleen de kinderen centraal, maar wordt ook aandacht besteed aan de noden van jonge ouders. Hun bron van inspiratie zijn de ‘Moments of Wonder’, speciale momenten in het leven waarbij kinderen verschillende ontwikkelingsfases doormaken. Tiny Love wil zowel kinderen als ouders zoveel mogelijk laten genieten van deze bijzondere momenten.

Tiny Love – Pack & Go Mobile Princess

Tiny Love - Pack & Go Mobile Princess De Pack and Go Mobile Princess van Tiny Love is een eenvoudige muziekmobiel die je kunt opplooien en dus makkelijk overal kunt meenemen. Deze muziekmobiel past perfect op een maxi-cosi of een draagmand, maar je kunt deze natuurlijk net zo goed thuis aan het wiegje hangen. Je kleintje zal de vrolijke roze kleur bijzonder fascinerend vinden, net zoals de bijtring, het klokje, het sterretje en het balletje. Dit leuke en compacte toestel haal je voor iets minder dan twintig euro in huis.

 

Tiny Love Sooth’N Groove Princess

Tiny Love Sooth'N Groove Princess Muziekmobiel - 2018 De Tiny Love Sooth ’N Groove Princess is een muziekmobiel met tal van mogelijkheden. Zo kun je de arm van dit toestel er makkelijk afnemen, zodat je een muziekdoosje overhoudt. De kleuren van deze muziekmobiel zullen je kleintje meteen in vervoering brengen. Deze zijn fel, maar op een bijzonder subtiele wijze. Uiteraard betaal je voor deze muziekmobiel iets meer dan voor een eenvoudiger exemplaar. Adviesprijs is om en bij de zestig euro.

 

Tiny Love Soothe ‘n’ Groove Mobile Meadow

Tiny Love Soothe 'n' Groove Muziekmobiel - Meadow Ook de Tiny Love Sooth ’n Groove Mobile Meadow is een van de duurdere ‘musical mobiles’ van Tiny Love. Deze kleurrijke muziekmobiel maak je makkelijk vast op een wiegje, een bedje of een box. Ook van deze muziekmobiel kan de arm makkelijk afgenomen worden, zodat je een aardig muziekdoosje overhoudt. De diertjes die in het rond draaien zijn gemaakt uit stof en bevinden zich onder een felgeel parasolletje. Voor deze muziekmobiel betaal je ongeveer achtenzestig euro.

Leave a Comment