Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Gustavo Cultivo op Unsplash

Muziekmobiel met licht

Door Martha Smulders op 4 augustus 2017

Kleine kinderen slapen, in tegenstelling tot volwassenen, vaak beter als er ergens een lichtje schijnt. In een donkere kamer voelen veel kinderen zich bang. Monsters kunnen immers achter elke hoek vandaan gluren. Een manier om je kleintje gerust te stellen is het licht laten branden op de gang. Een andere optie is een klassiek nachtlampje. Leuk dat je kleine rakker wat licht kan zien terwijl hij in slaap valt, maar toch eerder wat saai zo’n lichtje op de gang of gewoon nachtlampje.

Nooit meer bang in het donker

Een ideaal toestel om je kleintje rustig in slaap te laten vallen is een muziekmobiel die ook een lichtfunctie heeft. Het zachte muziekje en de ronddraaiende figuurtjes zorgen dat je kleintje rustig naar dromenland kan vertrekken en het ingebouwde nachtlampje zorgt ervoor dat hij of zij nooit meer bang hoeft te zijn in het donker. Bij de meeste muziekmobielen kan je gewoon kiezen of je het licht inschakelt, maar er bestaan ook modellen die je volledig tot nachtlampje kan ombouwen.

Tiny Love Magic Night

De Tiny Love Magic Night is een muziekmobiel die het allemaal heeft. Leuke figuurtjes draaien vrolijk in het rond, je kan een keuze maken tussen 9 verschillende melodietjes en deze muziekmobiel kan je ook perfect als nachtlampje gebruiken. Je kan het licht van het nachtlampje zowel laten schijnen met de arm met figuurtjes eraan als zonder de arm. De arm van deze muziekmobiel kan je makkelijk afnemen en vervangen door een bijpassend lampenkapje, zodat je een klassiek nachtlampje overhoudt.

Chicco Mobiel Magic Star

Aan deze bijzonder lief ogende muziekmobiel zal je kleintje heel wat plezier beleven. De Chicco Mobiel Magic Star is zowel in het roze als in het blauw verkrijgbaar en zal dan ook zowel op de jongenskamer als de meisjeskamer heel leuk staan. Het is een 3-in-1 muziekmobiel wat betekent dat deze muziekmobiel niet alleen een roterende functie heeft, over leuke muziekjes beschikt, maar dat je deze ook perfect als nachtlampje kan gebruiken. Bijzonder leuk detail is dat deze muziekmobiel over een sensorfunctie beschikt waardoor deze meteen geactiveerd wordt als je kleintje geluid maakt. Niet meer wakker worden in het donker dus, maar met de zachte, geruststellende gloed van een nachtlampje.

Conclusie

Over het algemeen zijn muziekmobielen met een ingebouwd nachtlampje iets duurder, maar daartegenover staat dat je kindje er lang plezier zal aan beleven.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.