Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Manuel Schinner op Unsplash

Muziekmobiel met projector

Door Martha Smulders op 4 september 2017

Vandaag de dag zijn er heel wat muziekmobielen op de markt die naast de klassieke functies ook over een bijzondere projectiefunctie beschikken. Deze functie maakt de pret voor je kleintje natuurlijk compleet.

Projecties van een muziekmobiel

Met een muziekmobiel die een projectiefunctie heeft, kan je kleintje niet alleen de ronddraaiende figuurtjes volgen, maar krijgt hij als het ware een hele bioscoopvoorstelling van een prachtig lichtspel op de muren en het plafond. Toch hoef je niet bang te zijn dat je kleintje hierdoor de slaap niet zal kunnen vatten. De projecties worden meestal met een gedempt en heel zacht licht weergegeven, waardoor je kleintje rustig naar dromenland zal vertrekken.

Bambi Mobiel

Met de Bambi Mobiel in huis zal je kindje nooit meer mopperen als het moet gaan slapen. Voor je kleine rakker in slaap valt, valt er met deze muziekmobiel immers nog heel wat te beleven. Zo kan hij de in pluche uitgevoerde figuurtjes volgen, naar een rustgevend muziekje luisteren en de projecties van dit beroemde witstaarthertje op de muur en het plafond volgen. Deze projecties in rustgevende kleuren zullen je kleintje meteen in dromenland brengen.

Tiny Love Magic Night

Bij de Tiny Love Magic Night muziekmobiel hoeft je kleintje zich werkelijk nooit meer te vervelen. Niet alleen kan je een keuze maken uit 3 verschillende muziekjes en 9 verschillende geluiden, je lieve schat kan voor het slapengaan ook rekenen op het gezelschap van 3 vrolijke dierenvriendjes en bovendien projecteert deze muziekmobiel verschillende tafereeltjes op het plafond en de muren.

Conclusie

Een muziekmobiel met een projectiefunctie is meestal iets duurder dan een eenvoudiger muziekmobiel, maar de projecties zorgen ongetwijfeld voor net dat ietsje meer speel-en slaapplezier.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.