Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Fé Ngô op Unsplash

Muziekmobielen onder de 30 euro

Door Martha Smulders op 2 maart 2019

De komst van een baby gaat vaak gepaard met heel wat extra kosten. Hoewel je misschien in eerste instantie zou denken dat zo’n klein hummeltje niet veel nodig heeft, kunnen de kosten voor de inrichting van een eigen kamertje, de verzorgingsproducten, allerlei babyartikelen en kleertjes toch vrij hoog oplopen.

Welke artikelen je koopt en hoeveel je hieraan besteedt bepaal je natuurlijk zelf. Zo zijn verzorgingsproducten en kleertjes onontbeerlijk, maar duur speelgoed en allerlei gadgets hoeven niet meteen. Toch is voor veel jonge ouders de verleiding groot om eens een leuk extraatje te kopen voor hun kleintje.

Kleine baby ’s hebben nog niet veel mogelijkheden om verveling tegen te gaan wanneer ze wakker zijn. In het rond kijken is dan ook een van hun favoriete bezigheden. Maar als er niets interessants of leuks te zien is, gaat dit natuurlijk ook snel vervelen. Een muziekmobiel is een ideaal babyartikel om je kleine spruit op een aangename manier bezig te houden. Deze toestellen bestaan in allerlei uitvoeringen en prijsklassen. Je kunt  een heel geavanceerde muziekmobiel kiezen, maar als het van je kleintje afhangt, dan vindt hij of zij een goedkoper exemplaar net zo fascinerend. Een muziekmobiel hoeft eigenlijk helemaal niet duur te zijn. Je vindt al bijzonder leuke muziekmobielen onder de 30 euro.

Steff Swissy – koe – muziek mobiel

De Steff Swissy – koe – muziekmobiel kost 29,59 euro. Deze muziekmobiel heeft het Zwitserse bergleven als thema. Op de tonen van een zacht muziekje draaien 2 koetjes en 3 metrische figuurtjes vrolijk in het rond. Met deze muziekmobiel boven de box of de wieg zal je kleine spruit zich vast en zeker niet vervelen.

Nijntje Gebreid Muziekmobiel – Grijs

Nijntje heeft tijdens haar lange carrière al heel wat baby’s en peuters blij gemaakt. Een muziekmobiel met als thema dit lieve konijntje zal dan ook jouw baby zeker weten te fascineren. De Nijntje Gebreid Muziekmobiel – Grijs monteer je in een handomdraai op een wiegje of een box. Zowel het muziekje als de kleuren zijn heel zacht en rustgevend. Een leuk aardigheidje voor je kleintje dat je kunt kopen voor slechts 17,95 euro.

Little Dutch Muziekmobiel Mint

Een muziekmobiel in zachte kleuren met een zacht muziekje waarop konijntjes in zachte pluche in het rond draaien tegen de zachte prijs van 21 euro. De Little Dutch Muziemobiel Mint is een echte aanrader om in huis te halen! Je kindje zal helemaal in de ban zijn van de lieve figuurtjes en wanneer zijn oogjes beginnen dicht te vallen zal het rustige muziekje je lieve schat meteen naar dromenland begeleiden.

Muziekmobielen onder de 30 euro zijn zowel voor baby’s als ouders net zo interessant als duurdere exemplaren.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.