Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Muziekmobielen van hout

Door Martha Smulders op 3 september 2018

Houten mobielen doen je hoogstwaarschijnlijk aan je eigen kindertijd denken toen speelgoed nog eenvoudig, praktisch en degelijk was. Vandaag de dag zijn muziekmobielen verkrijgbaar met allerlei snufjes zoals ingebouwde lichtjes en tal van melodietjes waar je kunt uit kiezen. Leuk en interessant natuurlijk, maar wel soms ingewikkeld om in te stellen en vaak heel prijzig. Misschien spreken we in dit artikel beter over mobielen in plaats van over muziekmobielen. Muziekmobielen in hout zijn immers eenvoudige toestellen die geen muziekje hebben. Een nadeel? Helemaal niet: je kleintje kan zich volledig concentreren op de leuke figuurtjes die stilletjes in het rond draaien. We laten dan ook graag de nostalgie spreken met drie voorbeelden van muziekmobielen in hout.

Goki Houten Mobiel – Schaapjes

De Goki Houten Mobiel is een eenvoudig toestel dat je kleine spruit meteen leuk zal vinden. Al eeuwenlang worden schaapjes geassocieerd met een goede nachtrust. De lieve schaapjes van de Goki Houten Mobiel zullen je baby of peuter dan ook nooit gaan vervelen en zachtjes naar dromenland leiden. De witte schaapjes hebben op hun vacht tekeningen in zachte kleuren en een maantje en drie sterretjes maken deze mobiel compleet. Deze aardige mobiel in hout haal je in huis voor net geen 13 Euro.

Mobiel bos mobile forest bosdieren

Deze muziekmobiel in hout heeft als thema het bos. Het ophangsysteem stelt een boomtak voor met frisgroene blaadjes. Een leuke beestenboel onder de takken van de bomen want allerlei diertjes draaien vrolijk in het rond. De Mobiel bos mobile forest bosdieren is een kleurrijke mobiel waar je kleintje urenlang plezier zal aan beleven. Deze mobiel is met 25 Euro iets prijziger, maar je haalt er wel heel wat dierenvriendjes voor je kleintje mee in huis.

Goki Muziekmobiel Olifanten 45 X 40 Cm

Acht kleurrijke olifantjes spelen de hoofdrol in deze houten mobiel. De Goki Muziekmobiel Olifanten is een eenvoudig toestel dat je makkelijk op een wiegje of een box kunt monteren. Hoe meer je kleintje beweegt, hoe vrolijker de olifantjes in het rond draaien. Voor iets meer dan 16 Euro haal je deze bijzonder fascinerende mobiel al in huis.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.