Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door zaya odeesho op Unsplash

Waar op te letten bij een product test over muziekmobielen?

Door Martha Smulders op 3 oktober 2018

Vandaag de dag is het aanbod muziekmobielen gigantisch groot. Waar pakweg een twintigtal jaar geleden muziekmobielen nog vrij eenvoudige toestellen waren die je in het rond kon laten draaien door aan een koordje te trekken, zijn de hedendaagse muziekmobielen vaak uitgerust met allerlei technische snufjes. Je vindt er zelfs met een heuse afstandsbediening. Op het internet vind je allerhande informatie over muziekmobielen en het leuke is dat je de verschillende modellen makkelijk met elkaar kunt vergelijken. Maar waar moet je nu precies op letten bij een product test over muziekmobielen? Eerst en vooral is het belangrijk dat je goed weet waar je precies naar op zoek bent. Muziekmobielen bestaan werkelijk in tal van uitvoeringen: er zijn heel eenvoudige muziekmobielen te koop, maar je vindt net zo goed een uitgebreid aanbod aan geavanceerde modellen. Let er bij een product test ook op of je de muziekmobiel op elke box of op elk wiegje makkelijk kunt monteren en of deze wel stevig genoeg kan bevestigd worden. Product testen vermelden ook meestal de prijs van de toestellen, altijd handig natuurlijk als je een bepaald bedrag voor ogen had. Zelf nam ik voor jullie de product testen van volgende toestellen onder de loep:

Baby’s Only Muziekmobiel Classic Roze

Deze eenvoudige muziekmobiel in bijzonder zachte kleuren zal je baby zeker weten te bekoren. De Baby’s Only Muziekmobiel Classic Roze heeft maar een melodietje om je kleintje naar dromenland te brengen. Op de tonen van ‘It’s a small world’ draaien gebreide figuurtjes zachtjes in het rond. Heeft je kleine spruit geen zin om zich te laten meevoeren naar dromenland, dan is dit een ideaal toestel om hem of haar bezig te houden. Ondanks de eenvoudige uitvoering, betaal je voor deze muziekmobiel een flinke prijs van net geen 43 euro. Je krijgt er echter wel een stevig toestel voor dat eenvoudig op een box of een wiegje kan worden bevestigd.

Tiny Love Sooth’N Groove Princess

De Tiny Love Sooth’N Groove Princess is een van meer geavanceerde muziekmobielen. Je kunt uit maar liefst achttien melodietjes een keuze maken. Het is een bijzonder kleurrijke muziekmobiel waarbij diertjes in het rond draaien. Deze muziekmobiel kun je ook perfect als nachtlampje gebruiken. De arm kan van het toestel gehaald worden zodat je kleintje deze muziekmobiel later kan gebruiken als muziekdoosje. Dit toestel heeft dus heel wat mogelijkheden en is verkrijgbaar voor 65 euro.

Tot slot

Het grote voordeel van een producttest is dat je de verschillende toestellen makkelijk met elkaar kunt vergelijken zodat je een keuze kunt maken voor een toestel dat perfect aansluit bij wat je zoekt.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.