Je bent hier: Beste muziekmobielen » Reviews

Nijntje – Muziekmobiel – Gebreid – Blauw

Pasgeboren baby’tjes zien alles wat verder reikt dan 20 cm nog behoorlijk wazig. Wel kunnen zij al licht of donker onderscheiden. Als mama of papa zich over het wiegje buigen, dan kijken baby’s hen heel nieuwsgierig aan. Het spel van licht en donker in het gezicht en de stem van hun ouders is voor hen immers heel fascinerend. Kersverse ouders brengen graag heel wat tijd door met hun kleintje, maar toch kunnen zij niet de hele dag over het wiegje of bedje staan kijken en dan is een muziekmobieltje een heel leuk alternatief voor de baby.

Read more

VTech Baby Dierenvriendjes Mobiel

Het gehoor van een baby’tje ontwikkelt zich veel sneller dan het gezichtsvermogen. Eigenlijk kan een baby in de baarmoeder al geluiden horen, maar vlak na de geboorte gaat het gehoor wat terug achteruit. Dit komt vooral omdat er vruchtwater achter het trommelvlies zit. Een baby kan dus eigenlijk al vanaf zijn geboorte geluiden herkennen en zal hierop ook reageren. Het muziekje van een muziekmobiel ervaren baby’s dan ook als een heel aangenaam geluid.

Read more

Tiny Love Magic Night

Vanaf de leeftijd van ongeveer 12 weken proberen baby’s gerichter te grijpen naar allerlei zaken. Een muziekmobiel zal je baby dus niet alleen helpen om rustig te worden of om zich bezig te houden, maar draagt ook bij aan de algemene ontwikkeling van je kleine schat. Wat is er immers leuker om deze vrolijk ronddraaiende figuurtjes proberen aan te raken.

Read more

Bambi Mobiel van Chicco

Baby’s houden van geluid en bewegende beelden. Hun favoriete speelgoed is mama of papa, maar deze zijn helaas niet altijd beschikbaar om wanneer hun kleintje wakker is als speelkameraadje dienst te doen. En eigenlijk is dat helemaal niet zo erg want variatie in de dingen die baby’s en peuters te zien en te horen krijgen zorgt ervoor dat hun zintuigen op verschillende manieren geprikkeld worden. Een muziekmobiel is dan ook het ideale toestel om kleintjes optimaal bezig te houden.

Read more

Chicco Mobiel Magic Star – Roze

Wist je dat baby’s in de baarmoeder al licht en donker kunnen onderscheiden? Vooral naar het einde van de zwangerschap toe kunnen zij roze schemeringen waarnemen. Ook een pasgeboren baby merkt van dichtbij dus al heel goed contrasten op en het is net daarom dat ze zo gefascineerd naar de bewegend figuurtjes van een muziekmobiel kijken. Deze spelen als het ware met het licht en de aandacht van je kleintje zal hierop meteen gevestigd worden. Deze combinatie van bewegende beelden en een aangenaam muziekje maakt de pret voor je kleintje natuurlijk helemaal compleet.

Read more

Woezel & Pip Muziekmobiel

Als baby’s niet eten of slapen ontdekken ze graag de wijde wereld om zich heen. Er valt immers heel wat te zien, te horen en te leren. Eenmaal baby’s wat ouder worden proberen ze de dingen die ze zien ook vast te grijpen. Een muziekmobiel zorgt er niet alleen voor dat je kleintje rustig naar dromenland vertrekt als het moe is, maar houdt hem of haar ook perfect bezig als de verveling eventjes toeslaat.

Read more

Little Dutch Konijn Pink Blossom Muziekmobiel

Een muziekmobiel is een van de leukste cadeautjes die je kan geven bij een geboorte. De meeste muziekmobiels zien er niet alleen schattig uit, maar zorgen er ook voor dat de kleine baby zich geen moment hoeft te vervelen als hij eventjes wakker is. Gefascineerd door de leuke ronddraaiende figuurtjes en de zachte melodietjes zal hij of zij het uitkraaien van plezier. Bovendien draagt een muziekmobiel bij tot de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de oog-hand coördinatie van een baby. Niet alleen eindeloos speelplezier dus, maar ook nog eens heel leerrijk.

Read more

Tiny Love Klassieke Ontwikkelingsmobiel – 2017

Wat vinden baby’s leuk om naar te kijken? Het gezicht van mama, van papa of van eventuele broertjes of zusjes. Ook het gezicht van oma of opa doet het altijd goed. Baby’s zijn immers bijzonder gefascineerd door het spel van licht en donker in een gezicht. Het gezichtsvermogen van kleine baby’s is nog heel beperkt: dingen die veraf zijn zien ze wazig en pasgeboren baby’s kunnen nog geen kleuren zien, maar ze kunnen wel een onderscheid maken tussen licht en donker en ze merken het verschil tussen stilstaande en bewegende beelden.

Read more

Hello Little One Muziekmobiel

Het klinkt misschien wat gek, maar ook baby’s kunnen zich vervelen. In de eerste levensweken houden baby’s zich vooral bezig met eten en slapen. Als ze wakker zijn worden ze het liefst geknuffeld door mama of papa, maar ook wat in het rond kijken vinden ze heel boeiend. Hebben ze niets leuks om naar te kijken, dan zal de verveling echter al gauw toeslaan en dat zal ongetwijfeld eindigen in gezeur.

Read more