Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Suke Tran op Unsplash

Chicco Mobiel Magic Star – Roze

Door Martha Smulders op 5 juni 2017

Wist je dat baby’s in de baarmoeder al licht en donker kunnen onderscheiden? Vooral naar het einde van de zwangerschap toe kunnen zij roze schemeringen waarnemen. Ook een pasgeboren baby merkt van dichtbij dus al heel goed contrasten op en het is net daarom dat ze zo gefascineerd naar de bewegend figuurtjes van een muziekmobiel kijken. Deze spelen als het ware met het licht en de aandacht van je kleintje zal hierop meteen gevestigd worden. Deze combinatie van bewegende beelden en een aangenaam muziekje maakt de pret voor je kleintje natuurlijk helemaal compleet.

Beschrijving van de Chicco Mobiel Magic Star – Roze

De Chicco Mobiel Magic Star is een heel stevige muziekmobiel die zowel je baby, je peuter als je kleuter eindeloos speelplezier zal bezorgen. Deze muziekmobiel heeft een uniek systeem van dubbele projectie. Zowel op de muziekmobiel als op het plafond verschijnen zachte projecties die je kleintje als het ware onder een sterrenhemel in slaap doet vallen. Heel bijzonder is dat meteen als je kleintje wakker wordt en huilt of brabbelt, deze muziekmobiel geactiveerd wordt.

Eenmaal je baby wat groter is, kan je het bovenste gedeelte van deze muziekmobiel weghalen waardoor je een leuk nachtlampje krijgt.

De Chicco Mobiel Magic Star werkt op batterijen en kan met een afstandsbediening geactiveerd of stilgelegd worden. Net zo handig! De muziekmobiel is uitgevoerd in kunststof, de figuurtjes die slapende en wakkere kindjes voorstellen zijn gemaakt van pluche.

Voordelen

  • De Chicco Mobiel Magic Star is een 3-in-1-mobiel. Je kleintje kan zowel genieten van de ronddraaiende figuurtjes, de leuke muziekjes als van een nachtlampje dat bovendien figuurtjes projecteert.
  • Bijzonder handig is de afstandsbediening.
  • Het is een heel stevige muziekmobiel van een bijzonder goede kwaliteit die bovendien makkelijk kan gemonteerd worden.
  • Je kan zowel klassieke slaapliedjes als iets modernere liedjes selecteren.
  • Deze muziekmobiel is zowel in een roze als in een blauwe uitvoering verkrijgbaar.

Nadelen

  • De vele functies zorgen uiteraard voor een heel hoog batterijverbruik.
  • Deze muziekmobiel is niet echt goedkoop. Je betaalt er gemiddeld tussen de 45 en 60 euro voor.

Voor wie is de Chicco Mobiel Magic Star – Roze geschikt?

Omdat de Chicco Mobiel Magic Star over verschillende functies beschikt kan je kleintje er tot aan de kleuterleeftijd van genieten. Baby’tjes zullen vooral de ronddraaiende pluche vriendjes, de verschillende melodietjes en de projecties leuk vinden, peuters en kleuters zullen het dan weer heel interessant vinden dat ze na verloop van tijd deze muziekmobiel als muziekdoosje en nachtlampje kunnen gebruiken. De knopjes zijn door peutertjes en kleutertjes makkelijk zelf te bedienen. Deze muziekmobiel is in het roze en in het blauw verkrijgbaar waardoor deze zowel op een meisjeskamer als op een jongenskamer bijzonder leuk staat.

Over het merk

Chicco is van oorsprong een Italiaans bedrijf dat in 1958 opgericht werd door Cavaliere del Lavoro Pietro Catelli. Na zijn overlijden zetten zijn 3 kinderen het bedrijf verder en vandaag de dag is Chicco een van de marktleiders op het gebied van baby- en kinderproducten. Zowel hun speelgoed als de wat praktischer stukken zoals kinderwagens, autostoeltjes, meegroeistoeltjes, flesjes en allerhande andere benodigdheden zijn wereldwijd verkrijgbaar. De producten zijn vooral gericht op kinderen van 0 tot 3 jaar. Het merk staat al jarenlang bekend omwille van zijn kwaliteitsvolle producten tegen democratische prijzen.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.