Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Michal Bar Haim op Unsplash

Een muziekmobiel kopen

Door Martha Smulders op 2 oktober 2018

Een muziekmobiel is een leuk cadeautje om te geven én te krijgen. Kersverse ouders of familieleden of vrienden die op kraambezoek willen gaan, hebben niet altijd de tijd om in de stad op zoek te gaan naar de perfecte muziekmobiel. Geen nood: een muziekmobiel kun je perfect online kopen!

Op het internet kun je in alle rust makkelijk verschillende muziekmobielen vergelijken, zowel qua prijs als qua uitvoering en mogelijkheden van het toestel. De verschillende recensies van andere kopers kunnen je bovendien een heel eind op weg helpen om het ideale toestel te vinden. Ben je op zoek naar een muziekmobiel, neem dan zeker eens een kijkje naar de productbeschrijvingen én recensies van volgende toestellen:

Chicco Mobiel Next to Dreams Blauw

De Chicco Mobiel Next to Dreams is een prachtige muziekmobiel waar baby’s en peuters urenlang plezier zullen aan beleven. Niet alleen de zachte grijsblauwe kleur straalt rust uit, maar ook de muziekjes waarover dit toestel beschikt zullen je kleintje zeker op een aangenaam rustige manier fascineren. Met de stevige arm maak je deze muziekmobiel makkelijk vast op een box, een bedje of een wiegje. Bovenaan de arm bevindt zich een maantje van waaruit vier schattige figuurtjes vertrekken die je kleintje meenemen op een betoverende reis. Adviesprijs: net geen 38 Euro.

WOM Musical 3 in 1 projector boxmobiel roze

De WOM Musical 3 in 1 projector boxmobiel beschikt over maar liefst 10 zachte melodietjes en natuurgeluiden. Een ruime keuze dus om je kleintje op een rustige manier te laten genieten van de schattige figuurtjes die in het rond draaien. De lichtprojector zorgt voor een aangename en bijzondere sfeer. Met een eenvoudig kliksysteem haal je de arm met figuurtjes er zo af waardoor je deze muziekmobiel ook perfect als afzonderlijk nachtlampje en projector kunt gebruiken. Voor dit bijzondere 3-in-1 toestel betaal je iets meer dan 46 Euro.

Baninni – Muziekmobiel Pink Bird BN091

Ben je op zoek naar een wat goedkoper toestel, bekijk dan zeker eens de muziekmobiel Pink Bird van het merk Baninni. Dit toestel kun je online al kopen voor de zachte prijs van 24,95 Euro. Het is een eenvoudig toestel dat op vrijwel elke box en elk bedje of wiegje past. De vier vogeltjes en het balletje zullen je kleintje zeker weten te bekoren. Leuk extraatje: deze muziekmobiel wordt geleverd in een leuke geschenkverpakking.

Tot slot

Om een leuke muziekmobiel te kopen hoef je echt niet de hele stad te doorlopen. Online een muziekmobiel kopen is vaak veel handiger en vraagt niet veel tijd. Je kunt makkelijk en snel alle exemplaren en prijzen vergelijken waarna je op een veilige manier je aankoop kan afsluiten.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.