Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Omar Lopez op Unsplash

Hello Little One Muziekmobiel

Door Martha Smulders op 4 juni 2017

Het klinkt misschien wat gek, maar ook baby’s kunnen zich vervelen. In de eerste levensweken houden baby’s zich vooral bezig met eten en slapen. Als ze wakker zijn worden ze het liefst geknuffeld door mama of papa, maar ook wat in het rond kijken vinden ze heel boeiend. Hebben ze niets leuks om naar te kijken, dan zal de verveling echter al gauw toeslaan en dat zal ongetwijfeld eindigen in gezeur.

Beschrijving van Hello Little One Muziekmobiel

Met de Hello Little One muziekmobiel hoeft je kleintje zich geen moment te vervelen als het wakker is. Deze muziekmobiel kan makkelijk bevestigd worden op de rand van elk bedje, elk wiegje of elke box en zal je baby’tje heel wat plezier bezorgen.

De muziekmobiel zelf is uitgevoerd in kunststof, de figuurtjes die vrolijk in het rond draaien zijn gemaakt uit zachte pluche. De giraf, de uil, de slak, het sterretje en het balletje hebben een zachte mintgroene kleur die rust uitstraalt en bijzonder goed staat in elk interieur.

Het melodietje dat je te horen krijgt als de muziekmobiel geactiveerd wordt is het bekende Für Elise. Deze muziekmobiel werkt niet op batterijen, maar wordt door middel van een draaisysteem geactiveerd.

Voordelen

  • De Hello Little One is een betaalbare muziekmobiel. Gemiddeld betaal je er zo’n 20 tot 25 euro voor en de meeste gebruikers zijn heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding.
  • Zowel het bekende melodietje Für Elise als de kleuren van de Hello Little One muziekmobiel stralen rust uit.
  • Het is zowel qua uitzicht als in gebruik een heel eenvoudige muziekmobiel.
  • Met het handige bevestigingssysteem kan je deze muziekmobiel vrijwel overal op bevestigen, ook op bedjes, wiegjes of boxen met een iets bredere rand.
  • Deze muziekmobiel werkt niet op batterijen, wat deze niet alleen zuinig in gebruik maakt, maar ook het milieu een handje helpt.

Nadelen

  • Het sterretje is in verhouding tot de andere figuurtjes te licht waardoor de muziekmobiel niet helemaal in evenwicht hangt.
  • De Hello Little One muziekmobiel heeft maar een muziekje waardoor het voor ouders soms wat vervelend wordt.
  • Sommige gebruikers vinden het vervelend dat deze muziekmobiel niet op batterijen werkt waardoor deze telkens weer moet opgewonden worden.

Voor wie is de Hello Little One Muziekmobiel geschikt?

De Hello Little One muziekmobiel heeft een bijzonder hoog schattigheidsgehalte en heeft een heel rustig muziekje. Het is een ideaal toestel voor baby’s van 0 tot 6 maanden. Uiteraard kan je deze muziekmobiel ook bij peuters nog altijd perfect gebruiken. Ook deze houden immers nog altijd van een leuke muziekmobiel. Toch zullen de wat oudere kindjes deze muziekmobiel misschien al gauw wat saai vinden door de beperkte mogelijkheden. Deze muziekmobiel beschikt immers maar over 1 melodietje, heeft geen lichtfunctie en de pluchen figuurtjes zullen toch eerder baby’tjes dan oudere kinderen aanspreken.

Over het merk

Hello Little One is een lijn baby- en kinderproducten in bijzonder zachte kleuren geproduceerd door speelgoedspecialist Tiamo. Het Nederlandse bedrijf Tiamo ontwikkelt al bijna 70 jaar kinderspeelgoed. Een ervaren specialist dus! Regelmatig brengt dit bedrijf een nieuwe lijn baby- en kinderartikelen uit die niet alleen bijzonder aardig zijn om te zien, maar waarbij ook de grootste zorg aan veiligheid besteed wordt. De producten van Tiamo kan je zowel in grote babyspeciaalzaken als in kleinere zaken vinden en je kan ze op verschillende websites online bestellen.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.