Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Michal Bar Haim op Unsplash

Little Dutch Konijn Pink Blossom Muziekmobiel

Door Martha Smulders op 1 juni 2017

Een muziekmobiel is een van de leukste cadeautjes die je kan geven bij een geboorte. De meeste muziekmobiels zien er niet alleen schattig uit, maar zorgen er ook voor dat de kleine baby zich geen moment hoeft te vervelen als hij eventjes wakker is. Gefascineerd door de leuke ronddraaiende figuurtjes en de zachte melodietjes zal hij of zij het uitkraaien van plezier. Bovendien draagt een muziekmobiel bij tot de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en de oog-hand coördinatie van een baby. Niet alleen eindeloos speelplezier dus, maar ook nog eens heel leerrijk.

Beschrijving van het product

De Little Dutch Konijn Pink Blossom muziekmobiel is in een woord een schattige muziekmobiel. Centraal staan 3 bijzonder lieve konijntjes en 2 hartjes die zachtjes in het rond draaien op de tonen van ‘Over the rainbow’. Is je baby moe, dan zal dit zachte deuntje ervoor zorgen dat hij of zij meteen in dromenland is. Heeft je kleintje zin in wat actie, zullen deze konijnenvriendjes zeker voor eindeloos speelplezier zorgen. Voor kleine meisjes is deze muziekmobiel verkrijgbaar in het roze, voor stoere jongens kan je deze in het blauw kopen onder de naam Muziekmobiel Mixed Stars. De muziekmobiel zelf is vervaardigd uit kunststof, de figuurtjes zijn gemaakt van een bijzonder zacht soort pluche. Deze muziekmobiel activeer je door middel van een opwindsysteem.

Voordelen

  • De Little Dutch Konijn Pink Blossom is een heel schattige muziekmobiel die niet alleen kleintjes maar ook de ouders onmiddellijk zal vertederen.
  • De figuurtjes kan je makkelijk van de muziekmobiel afhalen om eens een flinke wasbeurt te geven.
  • Deze muziekmobiel kan je makkelijk monteren op elk bedje, elke wieg en elke box.
  • De prijs van deze muziekmobiel valt heel goed mee. 30 euro is het maximum dat ervoor aangerekend wordt.
  • Er bestaat een hele collectie baby-artikelen van Little Dutch, waardoor een aantal producten van diezelfde lijn bijzonder leuk staan in de kinderkamer.

Nadelen

  • Het geluid van het melodietje laat veel te wensen over. Het speelt niet zuiver en het volume is niet regelbaar.
  • Het muziekdoosje doet het niet zo lang.
  • Deze muziekmobiel werkt niet op batterijen waardoor je deze telkens manueel moet activeren.

Voor wie is dit product geschikt?

Alhoewel de fabrikant een adviesleeftijd aangeeft van 0 tot 6 maanden, zal je kleintje veel langer plezier beleven aan deze muziekmobiel. Deze staat immers niet alleen schattig in de kinderkamer, maar vele peutertjes zullen deze vrolijke konijntjes beschouwen als hun persoonlijke vriendjes. Het muziekje zullen ze na verloop van tijd misschien niet meer zo leuk vinden, maar de pluchen figuurtjes zullen het goed blijven doen zowel bij peuters als kleuters.

Over het merk

Tiamo, de Nederlandse specialist op het gebied van baby-en kinderspeelgoed, biedt sedert 2014 deze bijzonder schattige lijn baby- en kinderartikelen aan. De themakleuren zijn zachtroze en lichtblauw. Deze collectie is dan ook zowel voor meisjes als jongens geschikt. Tiamo zorgt niet alleen voor eindeloos speelplezier maar houdt bij de ontwikkeling van hun producten ook altijd rekening met de veiligheid. Dit bedrijf is in Nederland dan ook heel bekend en staat garant voor schattig en verantwoord speelplezier.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.