Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Gigin Krishnan op Unsplash

Nijntje – Muziekmobiel – Gebreid – Blauw

Door Martha Smulders op 6 juli 2017

Pasgeboren baby’tjes zien alles wat verder reikt dan 20 cm nog behoorlijk wazig. Wel kunnen zij al licht of donker onderscheiden. Als mama of papa zich over het wiegje buigen, dan kijken baby’s hen heel nieuwsgierig aan. Het spel van licht en donker in het gezicht en de stem van hun ouders is voor hen immers heel fascinerend. Kersverse ouders brengen graag heel wat tijd door met hun kleintje, maar toch kunnen zij niet de hele dag over het wiegje of bedje staan kijken en dan is een muziekmobieltje een heel leuk alternatief voor de baby.

Beschrijving van de Nijntje Muziekmobiel

De Nijntje muziekmobiel heeft als thema, hoe kan het ook anders, dit schattige konijntje dat heel wat kinderharten sneller doet slaan. Op de tonen van het heel bekende Für Elise draaien vier Nijntjes zachtjes maar vrolijk in het rond. Het materiaal van de muziekmobiel zelf is kunststof, de Nijntjes zijn gemaakt uit pluche en hebben een gebreid jasje aan. Deze muziekmobiel heeft een heel schattige uitstraling en de zachte kleuren van de Nijntje muziekmobiel zorgen ervoor dat deze leuk staat in elk interieur. Door het handige bevestigingssysteem kan je deze muziekmobiel makkelijk zowel op een bedje, een box als een wiegje monteren. Deze lieflijk ogende muziekmobiel staat dan ook garant voor eindeloos speel-, kijk-, en luisterplezier.

Voordelen

  • Deze muziekmobiel heeft een thema dat bij alle baby’s en peuters geliefd is: Nijntje.
  • De Nijntje muziekmobiel maakt gebruik van heel zachte kleuren en een aangenaam, rustgevend deuntje dat bijzonder zacht klinkt.
  • Als je kleintje wat uitgekeken is op Nijntje, kunnen er eventueel andere figuurtjes aan deze muziekmobiel gehangen worden.
  • De muziekmobiel is vrij goedkoop in aankoop, gemiddeld betaal je er net geen 20 euro voor.

Nadelen

  • De Nijntje muziekmobiel heeft maar een melodietje en dat vinden sommige ouders wat vervelend.
  • Deze muziekmobiel heeft geen licht- of projectiefunctie.
  • Soms klinkt het muziekje wat onzuiver.

Voor wie is de Nijntje Muziekmobiel geschikt?

Het bijzonder zachte muziekje brengt de kleinste baby’s al meteen in dromenland. Toch is deze muziekmobiel ook geschikt voor peutertjes en zelfs kleuters kunnen nog volop genieten van deze ronddraaiende Nijntjes. Bij Nederlandse kinderen is Nijntje immers de knuffel bij uitstek en ze zien Nijntje dan ook graag overal verschijnen. Als dit vrolijke konijntje dan nog eens op een aardig muziekje in het rond draait, is de pret natuurlijk compleet.

Voor meisjes is deze muziekmobiel verkrijgbaar in het roze, ouders van stoere jongens geven misschien liever de voorkeur aan de blauwe versie.

Over het merk

De Nijntje muziekmobiel werd ontwikkeld en geproduceerd door Tiamo. Tiamo is een Nederlandse producent van baby- en kinderspeelgoedartikelen en staat al 70 jaar bekend om zijn producten van heel hoogstaande kwaliteit. Niet alleen besteedt deze producent heel veel aandacht aan een groot knuffel- en speelgehalte, maar dragen ze ook veiligheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Met hun producten willen ze baby’s, peuters en kleuters niet alleen blij maken, maar heel wat van hun producten stimuleren ook de algemene ontwikkeling van zowel heel kleine als wat grotere kinderen.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.