Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Smoby Muziekmobiel blauw

Door Martha Smulders op 2 januari 2019

Een muziekmobiel zorgt er niet alleen voor dat je baby of peuter zich niet verveelt, maar helpt ook met de algemene ontwikkeling van je kindje. Bovendien brengt het zachte muziekje waarover sommige muziekmobielen beschikken, je kleintje op een rustige manier naar dromenland. Een heel leuk baby- en kinderartikel dus om in huis te hebben.

Beschrijving van de Smoby Muziekmobiel blauw

De Smoby muziekmobiel blauw is een eenvoudig toestel met enkele bijzondere features. Zo beschikt deze muziekmobiel over een heel zacht muziekje dat je kleintje rustig maakt en laat wegdromen en terwijl deze muziekmobiel draait verschijnen er op het plafond lichtgekleurde sterretjes. Deze muziekmobiel bestaat uit een muziekdoosje van waaruit een blauwe arm vertrekt die eindigt in een grote ster waaraan kleurrijke figuurtjes hangen: een maan, twee sterren en een wolkje. Een hemelse muziekmobiel waar je baby of peuter urenlang plezier zal aan beleven! Je kunt deze muziekmobiel makkelijk op een box, een wiegje of een bedje monteren. Kleuren vinden baby’s en peuters altijd fascinerend en daarmee heeft Smoby met de ontwikkeling van deze muziekmobiel zeker rekening gehouden. De basiskleur is blauw, maar de figuurtjes vormen een waar kleurenpalet dat je kleintje zal blijven boeien.

Voordelen

  • De Smoby Muziekmobiel blauw is een eenvoudige muziekmobiel die je makkelijk kunt activeren.
  • Zowel op een box, een bedje of een wiegje is deze muziekmobiel eenvoudig te monteren.
  • Deze muziekmobiel beschikt over een zacht muziekje dat de rust in huis waarborgt.
  • Het is een kleurrijke muziekmobiel die zowel baby’s als peuters fascineert.

Nadelen

  • Voor een eenvoudige muziekmobiel is de Smoby Muziekmobiel blauw vrij prijzig. Je betaalt er net geen 43 euro voor.
  • De sterretjes op het plafond zijn niet altijd even goed zichtbaar.

Voor wie is de Smoby Muziekmobiel blauw geschikt?

De Smoby Muziekmobiel blauw bewijst dat een muziekmobiel niet ingewikkeld moet zijn om je kindje te fascineren. Ouders die op zoek zijn naar een kwaliteitsvolle, eenvoudige muziekmobiel zullen heel tevreden zijn over dit product. Door het zachte muziekje dat je niet luider kunt zetten, is het steeds rustig in huis. De hemelse, kleurrijke figuurtjes zullen zowel baby’s als peuters fascineren waardoor je deze muziekmobiel lange tijd kunt gebruiken.

Over het merk Smoby

Smoby is een Franse producent van baby- en kinderartikelen. In 1924 werd het bedrijf onder de naam Moquin-Breuil opgericht en produceerde in die tijd nog houten pijpen. In 1978 wijzigde de naam in Smoby en ging het bedrijf zich specialiseren in het ontwerpen van kinderartikelen en speelgoed. Het merk Smoby staat voor kwaliteitsvol speelgoed dat ontwikkeld wordt met de modernste technieken.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.