Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Henley Design Studio op Unsplash

Steff Swissy – koe – muziek mobile

Door Martha Smulders op 6 februari 2019

De favoriete bezigheden van een baby zijn eten, slapen, lekker knuffelen en om zich heen kijken. Mama en papa die over zijn wiegje komen piepen vindt hij uiteraard het leukst, maar daar hebben kersverse ouders niet altijd de tijd voor. Een muziekmobieltje boven zijn wiegje of box is dan ook voor zo’n kleintje mateloos fascinerend.

Beschrijving van de Steff Swissy – koe – muziek mobile

De Steff Swissy – koe – muziek mobile is een muziekmobiel die zowel jongens als meisjes zal weten te bekoren. Deze muziekmobiel maakt deel uit van een volledige collectie babyartikelen die geïnspireerd werd op het Zwitserse bergleven. Centraal staat een schattig koetje dat je kleintje meeneemt op zijn reis naar dromenland. Tijdens deze reis wordt je kleintje begeleid door een zacht muziekje. Heeft je kindje helemaal nog geen zin om te slapen, dan zorgen 2 koetjes en 3 metrische figuurtjes voor het nodige vermaak. De Steff Swissy muziekmobiel kun je makkelijk op een box of een wiegje monteren. Zowel de muziekmobiel zelf als de figuurtjes zijn gemaakt uit een zachte pluchen stof. Batterijen heb je voor deze muziekmobiel niet nodig: door eventjes te trekken aan het driehoekje begint het muziekje te spelen en gaan de figuurtjes draaien.

Voordelen

  • Deze muziekmobiel heeft eenvoudige kleuren en past dus goed in elk interieur.
  • Interessant is dat de Steff Swissy deel uitmaakt van een hele collectie. Als je de hele lijn volgt, krijg je een bijzonder mooi geheel.
  • De pluchen figuurtjes geven deze muziekmobiel een hoog knuffelgehalte.
  • Je hebt geen batterijen nodig voor deze muziekmobiel.
  • Je bevestigt deze muziekmobiel heel makkelijk op om het even welke box of om het even welk wiegje.

Nadelen

  • De bruin/beige kleur kan wat somber overkomen.

Voor wie is de Steff Swissy – koe – muziek mobile geschikt?

De Steff Swissy – koe – muziek mobile is uitgevoerd in neutrale kleuren en is daarmee perfect geschikt voor zowel flinke kereltjes als lieve prinsesjes. Heeft je kindje moeite met inslapen, dan zorgt het zachte muziekje ervoor dat het in een mum van tijd naar dromenland vertrekt. Slaat de verveling bij je baby’tje toe, dan zullen de 3 figuurtjes en de 2 koetjes je kleintje zeker kunnen bezighouden.

Over het merk Steff

Het merk Steff maakt deel uit van het Belgische bedrijf Stefano Fashion, een fabrikant van baby-artikelen. Eigen aan dit merk zijn hippe en moderne producten. Steff heeft verschillende collecties ontworpen, elk met een eigen thema. Naast de Swissy-collectie heeft Steff ook een Hedgehog-collectie en een Zebra-collectie.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.