Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Michal Bar Haim op Unsplash

Tiny Love Magic Night

Door Martha Smulders op 1 juli 2017

Vanaf de leeftijd van ongeveer 12 weken proberen baby’s gerichter te grijpen naar allerlei zaken. Een muziekmobiel zal je baby dus niet alleen helpen om rustig te worden of om zich bezig te houden, maar draagt ook bij aan de algemene ontwikkeling van je kleine schat. Wat is er immers leuker om deze vrolijk ronddraaiende figuurtjes proberen aan te raken.

Beschrijving van de Tiny Love Magic Night

De Tiny Love Magic Night is een typische 3-in-1 muziekmobiel. Dit toestel beschikt niet alleen over een draai- en muziekfunctie, maar heeft ook een projectiefunctie en je kan dit apparaat bovendien ook als gewoon nachtlampje gebruiken. Deze muziekmobiel werkt net als alle andere muziekmobielen op batterijen en je kan het toestel instellen tot 30 minuten. Dit zal je kleintje niet alleen gedurende een geruime tijd bezighouden, maar zal hem of haar ook de kans geven rustig in een diepe slaap te vallen. De reis naar dromenland wordt begeleid door 3 vrolijk ogende diertjes in verschillende kleuren. Deze muziekmobiel geeft je de keuze tussen 3 muziekcategorieën met 9 rustgevende melodietjes. Het is een heel kleurrijke muziekmobiel waar zowel baby’s, peuters en kleuters heel wat plezier zullen aan beleven.

Voordelen

  • Het toestel heeft een 3-in-1 functie en kan bovendien tot gewoon nachtlampje omgevormd worden.
  • De Tiny Love Magic Night heeft een handig bevestigingssysteem dat vrijwel overal op past.
  • Figuurtjes worden zowel op het lampenkapje als op de muur geprojecteerd waardoor je kleintje als het ware onder een sterrenhemel in slaap kan vallen.
  • Qua geluid kan men uit verschillende soorten muziek en verschillende melodietjes kiezen.
  • Het volume van de muziek kan makkelijk aangepast worden.
  • Ondanks het feit dat de Tiny Love Magic Night over verschillende functies beschikt, doen de batterijen het vrij lang.

Nadelen

  • Een groot nadeel van de Tiny Love Magic Night is de prijs. Je betaalt er net geen 55 euro voor.
  • Sommige gebruikers vinden dat deze muziekmobiel een tikkend geluid maakt dat men vooral goed kan horen als de muziekfunctie niet gebruikt wordt.

Voor wie is de Tiny Love Magic Night geschikt?

Deze muziekmobiel is zowel voor baby’s, voor peuters als voor kleuters een bijzonder leuk toestel. Kinderen zullen er dus vrij lang kunnen van genieten. Baby’s jonger dan 4 maanden zullen het vooral leuk vinden om naar de ronddraaiende figuurtjes te kijken, de projecties op het lampenkapje te bewonderen en naar de muziek te luisteren. Baby’s ouder dan 4 maanden zullen het dan weer bijzonder fascinerend vinden om de projecties op het plafond en de muren te volgen. Het bovenste draaigedeelte kan je makkelijk van de muziekmobiel afhalen, waardoor je kleuter veel plezier zal beleven aan het zelf bedienen van de knopjes om zijn of haar favoriete muziekje te horen. Dankzij het omvormbare nachtlampje hoeft geen enkele peuter of kleuter nog bang te zijn in het donker. De Tiny Love Magic Night is een toestel waar je kleintje heel lang plezier zal aan beleven.

Over het merk

De ontwikkelaars van Tiny Love doen hun uiterste best om kwaliteitsvol kinderspeelgoed te ontwikkelen. Hun gamma bestaat uit producten voor baby’s tot kleuters en worden gekenmerkt door vrolijke en levendige kleuren waar kinderen van alle leeftijden dol op zijn. De producten van Tiny Love zijn verkrijgbaar in meer dan 50 landen.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.