Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Picsea op Unsplash

Tiny Love Sweet Island Dreams – Mobiel

Door Martha Smulders op 4 juli 2017

Elke ouder weet dat het niet altijd even makkelijk is om een baby of een peuter in slaap te krijgen. Wakker blijven en de wereld om je heen ontdekken is immers veel boeiender. Een muziekmobiel is het ideale hulpmiddel om je kleintje zowel bezig te houden als in dromenland te krijgen.

Beschrijving van de Tiny Love Sweet Island Dreams

De Tiny Love Sweet Island Dreams muziekmobiel zal je kleintje niet alleen prettige dromen bezorgen, maar de schattige figuurtjes zullen je baby ook op een aangename manier bezighouden als hij of zij eventjes de slaap niet kan vatten.

Bij deze muziekmobiel draait alles om 3 kleurrijke eilandbewoners die vrolijk in het rond draaien. De felle groene blaadjes geven deze muziekmobiel een extra frisse toets.

Deze muziekmobiel heeft een nachtlampje en je kan een keuze maken uit 4 verschillende melodietjes die je zowel zachtjes als iets luider kan laten klinken. Heeft je rakkertje even geen zin in een liedje, dan kan hij ook zonder geluid de ronddraaiende diertjes bewonderen.

De Tiny Love Sweet Island Dreams is uitgevoerd in kunststof, kan je makkelijk op elk bedje, elk wiegje of elke box monteren en werkt op batterijen.

Heel bijzonder aan deze muziekmobiel is dat deze ook werkt met een afstandsbediening. Net zo handig: kan voor je kleintje de pret niet op, dan kan je vanop afstand met een druk op de knop deze muziekmobiel nogmaals activeren. Merk je dat je baby naar dromenland vertrokken is, dan hoef je niet al te dichtbij te komen om de muziekmobiel uit te schakelen.

Voordelen

  • Het grote voordeel van deze muziekmobiel is de afstandsbediening.
  • De muziek kan je harder of zachter zetten en zelfs helemaal uitzetten terwijl je de figuurtjes nog altijd kan laten draaien.
  • De felle kleuren zorgen ervoor dat ook heel kleine baby’s de figuurtjes graag volgen.
  • De Tiny Love Sweet Island Dreams heeft een ingebouwd nachtlampje.

Nadelen

  • Deze muziekmobiel is vrij duur. Prijzen variëren tussen 60 en 70 euro.
  • Sommige gebruikers klagen over het tikkende geluid dat je hoort als de muziekmobiel ronddraait zonder muziek en de lawaaierige motor.

Voor wie is dit product geschikt?

De Tiny Sweet Island Dreams is een muziekmobiel die als het ware met je kleintje meegroeit. Baby’tjes kunnen genieten van de grappige figuurtjes die op de tonen van verschillende melodietjes ronddraaien. Eenmaal je baby’tje uitgegroeid is tot een flinke peuter kan je de arm van het ophangsysteem weghalen en heeft je kleine rakker meteen een muziekdoosje dat hij of zij zelf kan bedienen. Zowel baby’s als peuters en kleuters hoeven dankzij het nachtlampje nooit meer bang te zijn in het donker.

Over het merk

Met de ontwikkeling van hun kinderspeelgoed wil Tiny Love zowel aan de noden van de kinderen als aan deze van de ouders tegemoetkomen. Hun doel is speelgoed te ontwikkelen dat kinderen helpt hun zintuigen optimaal te leren gebruiken. Hierbij schakelen ze de hulp in van specialisten op het gebied van de ontwikkeling van het kind. Tiny Love vindt kwaliteit en veiligheid heel belangrijk en hun producten beantwoorden dan ook aan de strengste veiligheidsnormen.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.