Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Gigin Krishnan op Unsplash

Tiny Love Take Along Princess

Door Martha Smulders op 6 juni 2017

De eerste weken van zijn prille leventje houdt een baby’tje zich vooral bezig met drinken en slapen. Dit is niet alleen levensnoodzakelijk, maar zorgt ook voor rust en regelmaat. Als baby’s wakker zijn dan kijken ze graag in het rond. Er valt immers heel wat te ontdekken.

Beschrijving van Tiny Love Take Along Princess

Echte kleuren kunnen baby’s in hun eerste levensweken nog niet onderscheiden, maar het verschil tussen licht en donker en tussen stilstaande en bewegende beelden kunnen ze wel al zien. Een muziekmobieltje dat tussen de 30 cm en de 50 cm boven hun wiegje of bedje hangt te draaien vinden ze dan ook heel fascinerend.

De Tiny Love Take Along Princess muziekmobiel is een handig aardigheidje dat je baby altijd en overal kan entertainen. Door zijn compacte uitvoering neem je de Tiny Love Take Along Princess makkelijk overal met je mee en een handig bevestigingssysteem zorgt ervoor dat je deze muziekmobiel zowel op een bedje, op een wiegje als op een Maxi-Cosi of autostoeltje kan monteren.

Deze muziekmobiel is vervaardigd uit kunststof en de themakleuren zijn felroze en groen. Bij het activeren van de muziekmobiel gaan het vrolijke bijtje, het kleurrijke bloemetje en het schattige vlindertje draaien op de tonen van een lieflijk muziekje.

Voordelen

Over het algemeen zijn gebruikers heel tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. De gemiddelde prijs van de Tiny Love Take Along bedraagt ongeveer slechts € 0,00. De Tiny Love Take Along Princess is heel compact waardoor je deze makkelijk overal kan meenemen en op allerhande zaken kan monteren.

Je kan deze muziekmobiel zowel met als zonder muziek gebruiken. Als je de muziekknop inschakelt krijg je aangenaam en rustig muziekje te horen. Je kan kiezen uit 5 verschillende deuntjes. Alle muziekjes zijn even rustig en bovendien kan je ze in een mute-stand zetten, zodat ze nog zachter klinken.

Met een eenvoudige druk op de knop blijft deze muziekmobiel gedurende ongeveer 20 minuten draaien.

Nadelen

Alhoewel het ophangsysteem van deze muziekmobiel vrij makkelijk in gebruik is, past deze toch niet op elke box of op elk bedje.

De Tiny Love Take Along Princess muziekmobiel is een heel eenvoudig model en beschikt niet over een lichtje of een projectiefunctie.

Voor wie is dit product geschikt?

Als je de Tiny Love Take Along Princess monteert op ongeveer 30cm bij je kleine baby’tje vandaan, dan kan je deze al vanaf de leeftijd van een paar weken gebruiken. Kleine baby’tjes kunnen immers vanaf deze leeftijd al felle kleuren onderscheiden en duidelijk zien als er iets beweegt. Door de aangename muziekjes zal je kleintje bijzonder rustig worden, zodat het niet alleen vol fascinatie de diertjes zal volgen, maar er makkelijk door in slaap zal vallen. Ook de al wat flinkere baby’s van een paar maanden zullen zeker veel plezier beleven aan deze muziekmobiel.

Over het merk

Tiny Love staat al sedert 1991 bekend als ontwikkelaar van diverse accessoires en speelgoedproducten voor baby’s, peuters en … ouders. Hun producten worden met de meeste zorg ontworpen en beschikken naast een entertainment-aspect ook over diverse eigenschappen die je baby en peuter helpen bij hun algemene ontwikkeling. Kwaliteit en veiligheid staan bij Tiny Love voorop en de producten die ze aanbieden staan dan ook niet alleen bekend omwille van hun uitmuntende kwaliteit, maar voldoen ook aan de hoogste veiligheidsnormen.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.