Muziekmobiel.net

Alles over de beste muziekmobielen

Foto door Suke Tran op Unsplash

VTech Baby Dierenvriendjes Mobiel

Door Martha Smulders op 4 juli 2017

Het gehoor van een baby’tje ontwikkelt zich veel sneller dan het gezichtsvermogen. Eigenlijk kan een baby in de baarmoeder al geluiden horen, maar vlak na de geboorte gaat het gehoor wat terug achteruit. Dit komt vooral omdat er vruchtwater achter het trommelvlies zit. Een baby kan dus eigenlijk al vanaf zijn geboorte geluiden herkennen en zal hierop ook reageren. Het muziekje van een muziekmobiel ervaren baby’s dan ook als een heel aangenaam geluid.

Beschrijving van de VTech Baby Dierenvriendjes

De Baby Dierenvriendjes mobiel heeft zijn naam echt wel niet gestolen. Maar liefst vijf diertjes draaien vrolijk in het rond en strijden erom het favoriete vriendje van je kleintje te worden.

De VTech Baby Dierenvriendjes mobiel is bijzonder kleurrijk, wat het voor je baby, peuter of kleuter dan ook heel interessant maakt om naar te kijken. De muziekmobiel beschikt niet alleen over 3 bekende slaapliedjes, maar ook over rustgevende natuurgeluiden en maar liefst 40 verschillende melodietjes. Als je kleintje begint te huilen of te jammeren, dan activeert de geluidssensor automatische de draai- en muziekfunctie.

Bijzonder leuk en vooral fascinerend voor je kleintje bij de VTech Baby Dierenvriendjes muziekmobiel is dat deze over een lichtje beschikt dat constant van kleur verandert als de diertjes draaien. Dit geeft deze muziekmobiel een extra vrolijk en gezellig tintje.

Voordelen

  • De VTech Baby Dierenvriendjes mobiel is een vrolijk ogende muziekmobiel met heel wat technische snufjes.
  • Maar liefst vijf diertjes draaien vrolijk in het rond waardoor je kleintje er nooit op uitgekeken geraakt.
  • Er kan een keuze gemaakt worden voor slaapliedjes, rustgevende natuurgeluiden of verschillende melodietjes.
  • De geluidssensor zorgt ervoor dat je kleintje meteen getroost wordt als hij of zij jammert.
  • Het lichtje dat constant van kleur verandert zorgt voor een extra aangename toets.
  • Heel wat gebruikers zijn bijzonder tevreden over de algemene kwaliteit van deze muziekmobiel.

Nadelen

  • De batterijen van deze muziekmobiel zijn vrij snel leeg. Dit komt uiteraard door de vele technische snufjes.
  • Ondanks zijn stevige uiterlijk klagen heel wat gebruikers dat deze muziekmobiel vrij snel stuk gaat.
  • Deze muziekmobiel is niet goedkoop in aankoop, maar je krijgt er dan ook meteen 3 functies in 1 toestel voor.

Voor wie is de VTech Baby Dierenvriendjes geschikt?

Niet alleen baby’s en peuters zullen aan deze muziekmobiel veel plezier beleven, maar deze zal ook bijzonder goed in de smaak vallen bij kleutertjes. Eenmaal je kleintje wat groter is, kan hij of zij immers zelf makkelijk deze muziekmobiel activeren. Nog eventjes geen zin om zijn of haar oogjes al dicht te doen, dan kan je kleintje zelf nog even op het knopje drukken om nog wat tijd door te brengen met zijn of haar dierenvriendjes. Wil je je kleintje wat opvrolijken, dan kan je kiezen voor een vrolijk muziekje. Om hem of haar rustig te krijgen kan je een van de slaapliedjes of de natuurgeluiden opzetten. Voor elke gelegenheid is er wel een muziekje te vinden.

Over het merk

VTech staat voor educatief, verantwoord speelgoed. Meerdere malen hebben ze met hun kinderspeelgoed verschillende prijzen in de wacht gesleept. Zo werd het Zoef Zoef Dieren Boomhuis van VTech uitgeroepen tot speelgoed van het jaar. Hun missie is het speelgoed perfect te laten aansluiten op de belevingswereld van kinderen van alle leeftijden. Het internationale speelgoedconcern werd in 1976 in Hong Kong opgericht. In 1992 ontstond VTech Electronics Europe BV, maar het moederbedrijf is nog steeds in Hong Kong gevestigd.

Martha Smulders

Op zoek naar de mooiste en beste muziekmobielen voor haar twee kinderen bleek dat er niet echt goede informatie over muziekmobielen op het net te vinden was. Daarom besloot ze zelf maar een blog te beginnen.